Miljø og Bærekraft

Nettsiden vår er blandt de beste og skårer en A-klassifisering

Vårt Digitale fotavtrykk

website carbon
calculator

Website Carbon Calculator er en nettside og et verktøy som regner ut hvor mye utslipp en nettsiden produserer. Vi har derfor valgt å fram vise nettopp dette på vår side og du kan se resultatet i fotnotene på nettsiden.
FNs Bærekraftmål

Vi deler alle den samme kloden, derfor er det viktig at vi i Hønefoss Spillforening gjør det vi kan for at vi kan nå de 17 felles målene for sammfunet vårt.

FN mål 10 - Mindre ulikhet

Mindre ulikheter


Vi jobber kontinuerlig med å ha et oppdatert reportuar av spill som alle kan spille gratis ved våre arrangmenter.

Et av våre øverste prinsipper er at alle skal ha gleden av å kunne spille brettspill uavhengig av deres sosiale og økonomiske situasjon.
FN mål 17 - Samarbeid for å nå målene

Samarbeid for å nå målene

Gjennom samarbeids partnere som Veien kulturminnepark og Frivillighetens hus jobber vi aktivt med å gi et tilbud som kan nytes av lokal samfunnet som vi bor i.

Innkjøp

Spill

Som en spillforening så er det organisasjonens natur at vi kjøper inn mye spil. Derfor prioriterer vi å kjøpe spillene brukt når vi har muligheten til det. Vi reduserer dermed utslipp fra å kjøpe nytt og sørger for at spill ikke havner i søpla.

Miljøsertifiseringer

Det handler ikke bare om at foreningen er miljøbevist, men også de vi handler i fra. Derfor har vi et mål om å kun handle fra miljøsertifiserte leverandører så langt det larseg gjøre.

nb_NONorsk bokmål